かどやホテル公式BlogOfficial Blog

かどやホテル地下和食処旅籠(はたご)で肉祭り開催中です / You can enjoy KOBE-Beef, MATSUZAKA-Beef, HIDA-Beef at HATAGO!

2017.07.21

title_banner680x300

かどやホテル地下和食処旅籠(はたご)で肉祭り開催中です
 当ホテル地下一階の和食処旅籠(はたご)で肉祭りを開催中です。 日本三大和牛である、松坂牛、神戸牛、飛騨牛の有名銘柄をぜいたくに食べ比べできる「日本三大和牛食べ比べ」は絶品です。 ぜひご賞味ください。

 他にも旅籠では肉祭りの間、期間限定メニューを提供中。 
「牛タン柔らか煮」・・・牛タンを柔らかくなるまで煮込みさっぱりと塩・黒コショウで味付けました。

 「牛カツ」・・・衣はサクサク肉はジューシー。わさび醤油で召し上がりください。

 また、旅籠ではご当地おでんシリーズ第三弾として、名古屋おでん「どて煮」を提供中。 八丁味噌がおでんに染み渡るおすすめの一品です。

 お一人様でもゆっくりくつろげるカウンター席も完備しています。 かどやホテルへご宿泊の際はぜひ旅籠へお越しください。

https://www.kadoya-hotel.co.jp/restaurant/dinner.html

https://www.kadoya-hotel.co.jp/hatago/?viewmode=pc

column1_300x450

Now, You can enjoy KOBE-Beef, MATSUZAKA-Beef, HIDA-Beef at HATAGO!
 HATAGO is Japanese food restaurant (itamae’s professional dishes). It is located underground floor at KADOYA Hotel. Now, we offering taste comparison of Japanese beef : KOBE beef, MATSUZAKA beef, HIDA beef. It is very delicious, please taste it.

We offering another japanese food menu.

1. GYUTAN no yawaraka-ni : Gyutan is Japanese beef tongue. It is seasoned by pepper and salt. It is very tender.

2. GYUKATSU : GYUKATSU is beef cutlet. flour is so crispy and beef is juicy. You can taste with WASABI and soy souse.

3. NAGOYA MISO-ODEN DOTENI : Japanese ODEN with NAGOYA city style.

HATAGO has counter seat. Please feel free to use by solo.

https://www.kadoya-hotel.co.jp/hatago/?viewmode=pc

column2_300x450

  • このエントリーをはてなブックマークに追加
  • LINEで送る

公式Blog一覧

新宿駅西口徒歩3分のビジネスホテル【かどやホテル】

宿泊予約Reservation
  • ご宿泊日
  • ご宿泊数
  • ご利用人数
公式サイト予約特典
  • 1最低価格保証
  • 21時間早くチェックインOK